25/09/2020 25/09/2020 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι, Yπέρτιμος και Έξαρχος Κένυας κ. Μακάριος, προεξήρχε της Εξοδίου Ακολουθίας της Mary Wambui Nderu. “Ήταν σπουδαία πρωτοπόρος της Ορθοδοξίας και έχει δώσει τα πάντα στην εκκλησία. Η Mary Wambui Nderu θα μας λείψει πολύ, αλλά την καλοσύνη και το ευγενικό πνεύμα της θα το θυμόμαστε για πάντα. Ας αναπαυθεί εν...
25 Σεπτεμβρίου, 2020 - 17:26
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2020 - 21:25

Πρωτοπόροι της Ορθοδοξίας στην Αφρική που εμείς αγνοούμε

Διαδώστε:
Πρωτοπόροι της Ορθοδοξίας στην Αφρική που εμείς αγνοούμε

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι, Yπέρτιμος και Έξαρχος Κένυας κ. Μακάριος, προεξήρχε της Εξοδίου Ακολουθίας της Mary Wambui Nderu. “Ήταν σπουδαία πρωτοπόρος της Ορθοδοξίας και έχει δώσει τα πάντα στην εκκλησία. Η Mary Wambui Nderu θα μας λείψει πολύ, αλλά την καλοσύνη και το ευγενικό πνεύμα της θα το θυμόμαστε για πάντα. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη η ψυχή της και η μνήμη της ας είναι αιώνια” αναφέρει ο Σεβασμιώτατος Γέρων Ναιρόμπι σε επίκαιρη ανάρτησή του.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί αγωνιστές και πρωτοπόροι της Ορθοδοξίας σε πάρα πολλά μέρη του κόσμου, όπως στην ήπειρο της Αφρικής και αλλού, τους οποίους εμείς αγνοούμε, αλλά ο Κύριος γνώρισε και γνωρίζει τα έργα του επιγείου βίου τους και θα τους το ανταποδώσει εις το ακέραιον.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων