20/06/2021 21/06/2021 Εορτάστηκε στην Τρίπολη η μεγάλη Δεσποτική εορτή της Πεντηκοστής. Το πρωί της Κυριακής τελέσθηκε ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, υπό του Σέβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε, κατά το τυπικό της Ορθοδόξου Εκκλησίας, η Ακολουθία του Εσπερινού...
20 Ιουνίου, 2021 - 16:44
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2021 - 8:33

Κατανυκτική γονυκλισία από τον Μαντινείας Αλέξανδρο

Διαδώστε:
Κατανυκτική γονυκλισία από τον Μαντινείας Αλέξανδρο

Εορτάστηκε στην Τρίπολη η μεγάλη Δεσποτική εορτή της Πεντηκοστής.

Το πρωί της Κυριακής τελέσθηκε ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, υπό του Σέβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε, κατά το τυπικό της Ορθοδόξου Εκκλησίας, η Ακολουθία του Εσπερινού και διαβάσθηκαν από τον Μητροπολίτη και τους Ιερείς οι προκαθορισμένες ευχές της Γονυκλισίας.

ΠΗΓΗ: ΧΑΜπίτας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων