Επικαιρότητα
19 Ιουνίου, 2019

Καθημερινό φαινόμενο οι κλοπές σε ναούς – Νέα σύλληψη στο Λασίθι

Διαδώστε:

Στη σύλληψη ενός 41χρονου αλλοδαπού ο οποίος χθες το πρωί άρπαξε χρήματα από εκκλησία του Αγίου Νικολάου, προχώρησαν οι διωκτικές αρχές στο Λασίθι.

Πιο συγκεκριμένα χθες το πρωί ο συλληφθείς κατάφερε να μπει σε Ιερό Ναό στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου από όπου και άρπαξε χρηματικό ποσό. Η κλοπή ωστόσο έγινε γρήγορα αντιληπτή, και άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Πριν περάσουν 24 ώρες οι αστυνομικοί του Τμήματος Αγίου Νικολάου και της Τροχαίας Αγίου Νικολάου οδηγήθηκαν στα ίχνη του 41χρονου τον οποίο αναζήτησαν και εντόπισαν.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δελτίο τύπου της Αστυνομικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης:

Συνελήφθη χθες (18.06.2019) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου 41χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή σε Ιερό Ναό.

Ειδικότερα, χθες (18.06.2019) το πρωί άγνωστος δράστης αφαίρεσε από Ιερό Ναό σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου χρηματικό ποσό.

Από την αστυνομική έρευνα και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 41χρονος είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή, ο οποίος εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού τα οποία αποδόθηκαν στον εφημέριο του Ιερού Ναού.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Διαδώστε: