28/10/2021 28/10/2021 Εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο για την επέτειο της 28 Οκτωβρίου 1940 εκκινώντας με την καθιερωμένη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργο Διδασκάλου και των στρατιωτικών...
28 Οκτωβρίου, 2021 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2021 - 19:44

Με υπερηφάνεια για την Πατρίδα στους δρόμους του Ναυπλίου

Διαδώστε:
Με υπερηφάνεια για την Πατρίδα στους δρόμους του Ναυπλίου

Εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο για την επέτειο της 28 Οκτωβρίου 1940 εκκινώντας με την καθιερωμένη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργο Διδασκάλου και των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών, ενώ έπειτα έλαβε χώρα η παρέλαση των μαθητών και τμημάτων με παραδοσιακές στολές.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων