13/11/2020 13/11/2020 Πρωί Παρασκευής, 13ης Νοεμβρίου 2020, τιμήθηκε με θεία Λειτουργία η μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στο φερώνυμο παρεκκλήσιο της Οικίας του Σεβ. Μητροπολίτου Δωδώνης κ. Χρυσοστόμου εν Ζακύνθω, χοροστατούντος τού άγοντος τα Ονομαστήριά του Μητροπολίτου. Όλα έγιναν κεκλεισμένων των θυρών, υπακούοντας στα αυστηρά υγειονομικά μέτρα για την μη διάδοση του φονικού Covid-19. Το προηγούμενο...
13 Νοεμβρίου, 2020 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2020 - 17:53

Μοναχική η γιορτή των ονομαστηρίων του Σεβ. Μητρ. Δωδώνης

Διαδώστε:
Μοναχική η γιορτή των ονομαστηρίων του Σεβ. Μητρ. Δωδώνης

Πρωί Παρασκευής, 13ης Νοεμβρίου 2020, τιμήθηκε με θεία Λειτουργία η μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στο φερώνυμο παρεκκλήσιο της Οικίας του Σεβ. Μητροπολίτου Δωδώνης κ. Χρυσοστόμου εν Ζακύνθω, χοροστατούντος τού άγοντος τα Ονομαστήριά του Μητροπολίτου. Όλα έγιναν κεκλεισμένων των θυρών, υπακούοντας στα αυστηρά υγειονομικά μέτρα για την μη διάδοση του φονικού Covid-19.

Το προηγούμενο απόγευμα (Πέμπτης, 12ης Νοεμβρίου 2020), τελέστηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός για την μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, επίσης στο φερώνυμο παρεκκλήσιο της Οικίας του Σεβ. Μητροπολίτου Δωδώνης κ. Χρυσοστόμου, στην πόλη της Ζακύνθου, χοροστατούντος και πάλι του ιδίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων