07/12/2019 07/12/2019 Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στο Φανάρι, πραγματοποίησε σήμερα, Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης Αντώνιος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αρχιμανδρίτη Νήφωνα, Ηγούμενο της Ι.Μ. Αγίου Νεκταρίου Γλυφάδας και τόν διάκονο Εφραίμ. Ο Μητροπολίτης Αντώνιος και η συνοδεία του έγιναν δεκτοί με εγκαρδιότητα από τον Παναγιώτατο και...
07 Δεκεμβρίου, 2019 - 18:53
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2019 - 19:32

Ο Γλυφάδας Αντώνιος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Γλυφάδας Αντώνιος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στο Φανάρι, πραγματοποίησε σήμερα, Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης Αντώνιος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αρχιμανδρίτη Νήφωνα, Ηγούμενο της Ι.Μ. Αγίου Νεκταρίου Γλυφάδας και τόν διάκονο Εφραίμ.

Ο Μητροπολίτης Αντώνιος και η συνοδεία του έγιναν δεκτοί με εγκαρδιότητα από τον Παναγιώτατο και παρεκάθησαν στην Πατριαρχική τράπεζα.

Το απόγευμα, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, με προτροπή του Παναγιωτάτου, χοροστάτησε κατά τον Μ.Εσπερινό, στον Πατριαρχικό Ναό.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

Φωτογραφίες: Νίκος Μαγγίνας / Οικουμενικό Πατριαρχείο

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων