06/11/2021 06/11/2021 «Έχω πει κατ΄ επανάληψη ότι θα έπρεπε να υπάρχει με μια μονοκοντυλιά ότι «άπαντες οι μισθοδοτούμενοι από το Δημόσιο και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου θα έπρεπε υποχρεωτικά να κάνουν το εμβόλιο». Δεν μπορεί μια νοσηλεύτρια να λέει ότι θέλει ή να λέει ότι θέλει ένας παπάς, ο οποίος πρέπει να κατευθύνει το ποίμνιο του όχι...
06 Νοεμβρίου, 2021 - 10:25

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης για εμβόλια και υποχρεωτικότητα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Δωδώνης για εμβόλια και υποχρεωτικότητα

«Έχω πει κατ΄ επανάληψη ότι θα έπρεπε να υπάρχει με μια μονοκοντυλιά ότι «άπαντες οι μισθοδοτούμενοι από το Δημόσιο και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου θα έπρεπε υποχρεωτικά να κάνουν το εμβόλιο». Δεν μπορεί μια νοσηλεύτρια να λέει ότι θέλει ή να λέει ότι θέλει ένας παπάς, ο οποίος πρέπει να κατευθύνει το ποίμνιο του όχι μόνο για την σωτηρία την πνευματική, αλλά και την σωματική».

Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος μιλώντας σήμερα, Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 .

Ο Σεβασμιώτατος πρόσθεσε ότι όπως μια επιχείρηση περιμένει να δεχθεί με ασφάλεια τους πελάτες της έτσι και οι ναοί πρέπει να δέχονται με ασφάλεια τους πιστούς, οι οποίοι με τον οβολό τους στηρίζουν τους ναούς για να καλύπτουν τα έξοδα τους, τονίζοντας συχνά ότι «πρέπει όλοι να κινηθούμε προς την κατεύθυνση να υπάρξει υποχρεωτικός εμβολιασμός».

Από την πλευρά του ο Καθηγητής Πνευμονολογίας ΜΕΘ, Θόδωρος Βασιλακόπουλος, εξήρε τον λόγο του Μητροπολίτη, λέγοντας ότι τέτοιες φωνές είναι εκείνες που πρέπει να εισακούονται από τους πιστούς.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων