Επικαιρότητα
22 Μαΐου, 2019

Ο Πούτιν προσφέρει 4,3 εκατ. δολ. για την Πατριαρχική Κατοικία

Διαδώστε:

Το ποσό των 43,3 εκατομμυρίων δολαρίων (2,8 δισ. ρούβλια) αναμένεται να διαθέσει το τμήμα διαχείρισης ακινήτων του Κρεμλίνου, για την ανακαίνιση της οικίας του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου,κοντά στην Αγία Πετρούπολη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της οικονομικής επιθεώρησης The Bell πρόκειται για μία πρώην κατοικία της αυτοκρατορικής οικογένειας της Ρωσίας, η οποία θα παραχωρηθεί στον Πατριάρχη.
Καταλαμβάνει σχεδόν 2,5 εκτάρια (6,1 στρέμματα) γης νότια της Αγίας Πετρούπολης και χαρακτηρίστηκε ως εκκλησιαστική ιδιοκτησία το 1994.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η νέα Πατριαρχική Κατοικία θα είναι εξοπλισμένη με έξυπνη οικιακή τεχνολογία και θα περιλαμβάνει ιδιωτική εκκλησία, βιβλιοθήκη και αίθουσα πισίνας.

Ο εκπρόσωπος του πατριάρχη Κυρίλλου επιβεβαίωσε αργότερα ότι η ανακαίνιση έχει ξεκινήσει και σημείωσε ότι η εκκλησία «δεν έχει άμεση σύνδεση» με τα έργα.

“Όλα αυτά γίνονται από τη διεύθυνση προεδρικής διαχείρισης ακινήτων και εργολάβους”, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου, του Πατριαρχείου Αλεξάντρ Βολκόφ.
Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το Δεκέμβριο του 2021.

Διαδώστε: