Επικαιρότητα
03 Ιανουαρίου, 2024

Στυλίδα: Μόνο με δήλωση στο Λιμεναρχείο η συμμετοχή στην κατάδυση για τον Τίμιο Σταυρό

Διαδώστε:

Δεν θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην κατάδυση για την ανάρρηση του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της Στυλίδας όσοι δεν δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως και τις 9 το πρωί των Θεοφανείων, 6 Ιανουαρίου 2024, στο Λιμεναρχείο Στυλίδας.

Αυτό γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το Λιμεναρχείο της  πόλης, αναφέροντας αναλυτικά τη διαδικασία που προβλέπεται ενώ σε περίπτωση μη τήρησης της απόφασης, η υπηρεσία δεν θα επιτρέψει την τη συμμετοχή στην εν λόγω τελετή.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Στυλίδας:

“Το Λιμεναρχείο Στυλίδας ενημερώνει τους επιθυμούντες να καταδυθούν κατά την καθιερωμένη τελετή καθαγιασμού των υδάτων, για την ανεύρεση του Τίμιου Σταυρού, που θα πραγματοποιηθεί στον Λιμένα Στυλίδας, το Σάββατο 06-01-2024 και ώρα 11:00 στο πλαίσιο του εορτασμού των Θεοφανείων, ότι θα πρέπει να δηλωθεί η συμμετοχή τους και να προσκομιστούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Λιμεναρχείο Στυλίδας (τηλ. 2238023998-22329) το αργότερο μέχρι τις 09:00 το πρωί του Σαββάτου 6 Ιανουάριου 2024.

Στην μη τήρηση των προβλεπόμενων, η υπηρεσία μας θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να μην επιτρέψει τη συμμετοχή των επιθυμούντων στην εν λόγω τελετή”.

Φωτογραφία αρχείου

Διαδώστε: