12/01/2021 12/01/2021 Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού δασκάλου της ψαλτικής τέχνης Χαριλάου Ταλιαδώρου στο ιερό ναό Αναστάσεως Κυρίου στα Νέα Κοιμητήρια Θεσσαλονίκης χοροστατούντος του Θεοφιλ. Επισκόπου Αμορίου κ. Νικηφόρου, εκπροσώπου της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου και συμπροσευχομένου του Πρωτοσύγκελου της Ι.Μ.Θ. αρχιμ. Ιακώβου Αθανασίου εκπροσώπου του Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου. Μαθητές του εκλιπόντος...
12 Ιανουαρίου, 2021 - 13:09
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2021 - 13:24

Το “ύστατο” χαίρε στον λέοντα της Ψαλτικής (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Το “ύστατο” χαίρε στον λέοντα της Ψαλτικής (ΦΩΤΟ)

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του μακαριστού δασκάλου της ψαλτικής τέχνης Χαριλάου Ταλιαδώρου στο ιερό ναό Αναστάσεως Κυρίου στα Νέα Κοιμητήρια Θεσσαλονίκης χοροστατούντος του Θεοφιλ. Επισκόπου Αμορίου κ. Νικηφόρου, εκπροσώπου της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου και συμπροσευχομένου του Πρωτοσύγκελου της Ι.Μ.Θ. αρχιμ. Ιακώβου Αθανασίου εκπροσώπου του Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου.

Μαθητές του εκλιπόντος απέδωσαν τους ύμνους της εξόδου ακολουθία εκπροσωπώντας τους εκατοντάδες μαθητές του αλησμόνητου δασκάλου που διηκόνισε το ιερό αναλόγιο τόσα χρόνια, αφήνοντας πίσω του μια λαμπρή κληρονομιά και παρακαταθήκη.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος

Φωτογραφίες- ope.gr: Ραφαήλ Γεωργιάδης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όταν ο Χαρίλαος Ταλιαδώρος προσκυνούσε την Αγία Ζώνη

Η Θεσσαλονίκη αποχαιρετά τον Άρχοντα Πρωτοψάλτη της

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων