20/01/2020 20/01/2020 Ήρθε στον κόσμο η τρίτη κόρη, έκτο παιδί, των Βασίλη Σπανούλη και Ολυμπίας Χοψονίδου. O Β. Σπανούλης και τα πέντε παιδιά τους ήταν στο πλευρό της, με τον Σπανούλη να φωτογραφίζεται αγκαλιά με το νέο μέλος της οικογένειας και δίπλα του τα τρία αγόρια και τα δύο κορίτσια του. Προ ημερών η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε...
20 Ιανουαρίου, 2020 - 13:57
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2020 - 14:02

Β. Σπανούλης: Το 6ο παιδί και η πίστη στον Θεό

Διαδώστε:
Β. Σπανούλης: Το 6ο παιδί και η πίστη στον Θεό

Ήρθε στον κόσμο η τρίτη κόρη, έκτο παιδί, των Βασίλη Σπανούλη και Ολυμπίας Χοψονίδου. O Β. Σπανούλης και τα πέντε παιδιά τους ήταν στο πλευρό της, με τον Σπανούλη να φωτογραφίζεται αγκαλιά με το νέο μέλος της οικογένειας και δίπλα του τα τρία αγόρια και τα δύο κορίτσια του.


Προ ημερών η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται με τα παιδιά της να κρατά το σταυρό ανήμερα των Θεοφανείων.

Η εγκυμονούσα σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, βούτηξε στα παγωμένα νερά και έπιασε τον σταυρό! Η οικογένεια Σπανούλη πιστή στην παράδοση  δεν… πτοήθηκε από την χαμηλή θερμοκρασία και βούτηξε στην Βουλιαγμένη ανήμερα του εορτασμού των Φώτων.


Η οικογένεια Σπανούλη δεν κρύβει την μεγάλη της αγάπη για τον Θεό και το βαθεία της πίστη:

«Πιστεύουμε πολύ στον Θεό και μαζί με την σύζυγό μου θέλουμε να περάσουμε αυτή την πίστη και στα παιδιά» έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Έλληνας διεθνής και ομολογεί ότι κάθε φορά πριν βγει στο παρκέ προσεύχεται.
“Προέρχομαι από μία πολύ θρήσκα οικογένεια. Παίρνω δύναμη και έμπνευση από την προσευχή και είμαι ευλογημένος που μπορώ και παίζω μπάσκετ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων