27/05/2023 29/05/2023 Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 27 Μαΐου 2023, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Εδέσσης «Ο Άγιος Στυλιανός». Αποστολή Έδεσσα: ΡαΦαήλ Γεωργιάδης / ope.gr Στην εκδήλωση βρέθηκε και ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, ενώ τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ εκπροσώπησε ο ιερομόναχος...
27 Μαΐου, 2023 - 21:38
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2023 - 14:51

Βράβευση πολυτέκνων οικογενειών και αριστούχων στην Έδεσσα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Βράβευση πολυτέκνων οικογενειών και αριστούχων στην Έδεσσα (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 27 Μαΐου 2023, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Εδέσσης «Ο Άγιος Στυλιανός».

Αποστολή Έδεσσα: ΡαΦαήλ Γεωργιάδης / ope.gr

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, ενώ τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ εκπροσώπησε ο ιερομόναχος Τιμόθεος Βατοπαιδινός, ο οποίος μετέφερε τις πατρικές ευχές και την αγάπη του Γέροντα.


Σε μια κρίσιμη εποχή για την Ελλάδα, η πολύτεκνη οικογένεια βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς οι πόροι λιγοστεύουν λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά οι οικογένειες και τα παιδιά τους πρέπει να προχωρούν, να μορφώνονται και να εξελίσσονται για να χτίσουν το μέλλον αυτής της χώρας.

Αφουκραζόμενη αυτών των αναγκών η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου βρίσκεται εδώ και χρόνια στο πλευρό των πολύτεκνων οικογενειών προσφέροντας πάντα με την συνεργασία Μητροπόλεων και μετά από ευγενικές παρακλήσεις των Συλλόγων Πολυτέκνων, οικονομική στήριξη σε πολύτεκνες οικογένειες και χρηματικά βραβεία σε αριστούχους μαθητές και φοιτητές προερχόμενους από προερχόμενους από πολύτεκνες οικογένειες.

Στην Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας βραβεύτηκαν 2 Υπερπολυτεκνες οικογένειες, 20 Πολύτεκνες, 89 φοιτητές και 64 μαθητές.

Στην εκδήλωση μίλησε και χαιρέτησε ο πρόεδρος του συλλόγου πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «Οι Άγιοι Πάντες» κ. Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος.

Παρών έδωσαν οι πολιτειακές και οι στρατιωτικές αρχές του τόπου καθως και πολλοί πρόεδροι των πολυτέκνων συλλόγων.

  

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων