24/03/2023 24/03/2023 Στο πλαίσιο των ερχομένων εορτών του Πάσχα, η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Αλεξάνδρου, συλλέγει την αγάπη των Χριστιανών, έτσι ώστε οι οικογένειες των αναξιοπαθούντων να έχουν τα απαραίτητα τρόφιμα για να γιορτάσουν τη λαμπρή ημέρα της Αναστάσεως. Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 η Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου...
24 Μαρτίου, 2023 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2023 - 22:14

Η Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μαλεβής Κυνουρίας γεμίζει το «Καλάθι του Πτωχού Αδελφού»

Διαδώστε:
Η Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μαλεβής Κυνουρίας γεμίζει το «Καλάθι του Πτωχού Αδελφού»

Στο πλαίσιο των ερχομένων εορτών του Πάσχα, η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Αλεξάνδρου, συλλέγει την αγάπη των Χριστιανών, έτσι ώστε οι οικογένειες των αναξιοπαθούντων να έχουν τα απαραίτητα τρόφιμα για να γιορτάσουν τη λαμπρή ημέρα της Αναστάσεως.

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 η Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαλβής Κυνουρίας, μέσω της Ηγουμένης, Μοναχής Παρθενίας και της περί αυτήν αδελφότητος, προσέφερε στο «Καλάθι του Πτωχού Αδελφού», μεγάλη ποσότητα τροφίμων, ελαιολάδου, ζυμαρικών και γαλακτομικών προιόντων.

Η προσπάθεια συλλογής τροφίμων θα εντατικοποιηθεί όλο αυτό το διάστημα έτσι ώστε το Πάσχα να μην λείψει τίποτα από τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων