22/01/2021 22/01/2021 Χωρίς τη συμμετοχή πιστών θα τελεστούν οι ιερές ακολουθίες κατά την εφετινή πανήγυρη της Ιεράς Μονής Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω (22 και 23 Ιανουαρίου) όπως ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους. Η απόφαση της Ιεράς Μητροπόλεως ελήφθη λόγω των εκτάκτων μέτρων κατά της πανδημίας: α) απαγόρευσης κυκλοφορίας, β) περιορισμού μετακινήσεων και γ) αποφυγής συγχρωτισμού. Οι πύλες...
22 Ιανουαρίου, 2021 - 11:22
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2021 - 20:10

Χωρίς συμμετοχή πιστών η πανήγυρη της Μονής Αγίου Διονυσίου Ολύμπου

Διαδώστε:
Χωρίς συμμετοχή πιστών η πανήγυρη της Μονής Αγίου Διονυσίου Ολύμπου

Χωρίς τη συμμετοχή πιστών θα τελεστούν οι ιερές ακολουθίες κατά την εφετινή πανήγυρη της Ιεράς Μονής Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω (22 και 23 Ιανουαρίου) όπως ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους.

Η απόφαση της Ιεράς Μητροπόλεως ελήφθη λόγω των εκτάκτων μέτρων κατά της πανδημίας:

α) απαγόρευσης κυκλοφορίας,

β) περιορισμού μετακινήσεων και

γ) αποφυγής συγχρωτισμού.

Οι πύλες της Ιεράς Μονής θα παραμείνουν κλειστές και θα ανοίξουν για τους πιστούς μετά την απόλυση των ιερών ακολουθιών, για την ατομική προσευχή των προσκυνητών.

“Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος προτρέπει για την τήρηση των μέτρων προστασίας και επικαλείται για όλους τους ευλαβείς χριστιανούς την ευλογία του Αγίου Διονυσίου, προστάτη και εφόρου όλης της Πιερίας”, καταλήγει η ανακοίνωση της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων