12/11/2020 12/11/2020 Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης, εξ αφορμής πληροφοριών, για επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, μεταξύ των μελών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, η οποία συνεδρίασε στις 4 έως 6 Νοεμβρίου 2020 και στο πλαίσιο της ποιμαντικής και ατομικής ευθύνης, για αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού και για πρόληψη έκθεσης συνανθρώπων σε κίνδυνο ασθενείας, ανακοινώνει, ότι, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020,...
12 Νοεμβρίου, 2020 - 22:20
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2020 - 22:04

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Άρτης

Διαδώστε:
Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Άρτης

Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης, εξ αφορμής πληροφοριών, για επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, μεταξύ των μελών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, η οποία συνεδρίασε στις 4 έως 6 Νοεμβρίου 2020 και στο πλαίσιο της ποιμαντικής και ατομικής ευθύνης, για αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού και για πρόληψη έκθεσης συνανθρώπων σε κίνδυνο ασθενείας, ανακοινώνει, ότι, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, ο οποίος τυγχάνει μέλος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της 164ης Συνοδικής Περιόδου (2020-2021), καθώς και ο οδηγός του κ. Νικόλαος Ψυχογιός, ο οποίος μεταφέρει στην Αθήνα τον Σεβασμιώτατο, για τα Συνοδικά του καθήκοντα, υπεβλήθησαν αυτοβούλως και οι δύο, σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού και ευρέθησαν αρνητικοί.

Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης, ευχαριστεί το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, για την εξέταση και εύχεται υπέρ του Διοικητού, του διοικητικού, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, οι οποίοι, με ψυχική γενναιότητα, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, για την επιτυχή αντιμετώπιση της φονικής πανδημίας, που ταλαιπωρεί την κοινωνία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων