02/12/2021 02/12/2021 Τη μνήμη του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου εορτάζει σήμερα η Εκκλησία. Χθες το απόγευμα, στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, το ευρισκόμενο εντός του Ενοριακού Ιερού Ναού του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην Άρτα, τελέσθηκε Μέγας Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος προς τους πιστούς, μετά το πέρας...
02 Δεκεμβρίου, 2021 - 9:36
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2021 - 9:27

Άρτης: Να εκτιμήσουμε ως Θεία δωρεά τα υγειονομικά λειτουργήματα

Διαδώστε:
Άρτης: Να εκτιμήσουμε ως Θεία δωρεά τα υγειονομικά λειτουργήματα

Τη μνήμη του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου εορτάζει σήμερα η Εκκλησία.

Χθες το απόγευμα, στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, το ευρισκόμενο εντός του Ενοριακού Ιερού Ναού του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην Άρτα, τελέσθηκε Μέγας Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος προς τους πιστούς, μετά το πέρας του Εσπερινού, ευχήθηκε: “να εκτιμήσουμε ως Θεία δωρεά τα υγειονομικά λειτουργήματα”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων