19/12/2022 19/12/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, τέλεσε σήμερα τον Αγιασμό των εγκαινίων, του νεοϊδρυθέντος Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.) Άρτας, στο συστεγαζόμενο συγκρότημα του ΕΠΑ.Λ. Ο συγκεκριμένος τύπος σχολείου είναι προσαρμοσμένος στις ανάγκες μαθητών/τριών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, οι οποίοι/ες επωφελούνται από τα ωρολόγια και αναλυτικά προγράμματα της συγκεκριμένης δομής και...
19 Δεκεμβρίου, 2022 - 19:02
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2022 - 19:03

Εγκαίνια Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Άρτας

Διαδώστε:
Εγκαίνια Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Άρτας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, τέλεσε σήμερα τον Αγιασμό των εγκαινίων, του νεοϊδρυθέντος Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.) Άρτας, στο συστεγαζόμενο συγκρότημα του ΕΠΑ.Λ.

Ο συγκεκριμένος τύπος σχολείου είναι προσαρμοσμένος στις ανάγκες μαθητών/τριών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, οι οποίοι/ες επωφελούνται από τα ωρολόγια και αναλυτικά προγράμματα της συγκεκριμένης δομής και μέσα από την ακαδημαϊκή και επαγγελματική εκπαίδευση, μπορούν να οδηγηθούν σε μεταλυκειακές δομές εκπαίδευσης και σε ανεξάρτητη ή εποπτευόμενη εργασία στο αντικείμενο που τους ταιριάζει προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο, όπως όλοι οι πολίτες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων