24/03/2023 24/03/2023 Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητρόπολης Άρτης «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», πραγματοποιήθηκε χθες εορταστική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου. Ο Φιλόλογος κ. Γρηγόριος Τασούλας μίλησε με θέμα: «Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ». Μαθητές του Μέσου και Ανωτέρου Κατηχητικού Σχολείου της Ιεράς Μητρόπολης Άρτης απήγγειλαν ποιήματα και παρουσίασαν θεατρικό. Επίσης, φοιτητές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών...
24 Μαρτίου, 2023 - 15:39
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2023 - 14:55

Εορταστική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στην Μητρόπολη Άρτης

Διαδώστε:
Εορταστική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στην Μητρόπολη Άρτης

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητρόπολης Άρτης «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος», πραγματοποιήθηκε χθες εορταστική εκδήλωση για την 25η Μαρτίου.

Ο Φιλόλογος κ. Γρηγόριος Τασούλας μίλησε με θέμα: «Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ». Μαθητές του Μέσου και Ανωτέρου Κατηχητικού Σχολείου της Ιεράς Μητρόπολης Άρτης απήγγειλαν ποιήματα και παρουσίασαν θεατρικό. Επίσης, φοιτητές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, απέδωσαν επετειακά παραδοσιακά τραγούδια.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ευχαρίστησε και συνεχάρη τον ομιλητή κ. Γρηγόριο Τασούλα, τους μαθητές και τους φοιτητές για την επιτυχία της εκδήλωσης. Επίσης, τόνισε, ότι «η δύναμη του Θεού καθιστά τα αδύνατα δυνατά» τόσο στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, όσο και στην Παλιγγενεσία του 1821.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων