07/03/2022 08/03/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος χοροστάτησε στον Α΄ Κατανυκτικό Εσπερινό την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 το απόγευμα, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, Τον Θείο λόγο εκήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος Γιάννης, Κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, ο οποίος ετόνισε, ότι «Χριστιανός σημαίνει ανιδιοτελής αγωνιστής». Στο πέρας του...
07 Μαρτίου, 2022 - 21:38
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2022 - 1:03

Εσπερινός της Συγγνώμης στην Άρτα

Διαδώστε:
Εσπερινός της Συγγνώμης στην Άρτα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος χοροστάτησε στον Α΄ Κατανυκτικό Εσπερινό την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 το απόγευμα, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης,

Τον Θείο λόγο εκήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος Γιάννης, Κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, ο οποίος ετόνισε, ότι «Χριστιανός σημαίνει ανιδιοτελής αγωνιστής».

Στο πέρας του Κατανυκτικού Εσπερινού, ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Καλλίνικος, ευχήθηκε δύναμη και έδωσε κατά το έθος της ημέρας, την ευλογία του στους Κληρικούς και στους Χριστιανούς για τα πνευματικά αγωνίσματα της αρχομένης Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων