13/06/2022 13/06/2022 Ανήμερα της εορτής του Αγίου Πνεύματος στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης, στην πόλη της Άρτας, τελέσθηκε Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Άρτης κ. Ιγνατίου και συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Στο πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος πρώην Άρτης κ. Ιγνάτιος, ευχήθηκε «αγιοπνευματική ζωή με ταπείνωση, απλότητα και...
13 Ιουνίου, 2022 - 16:41
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2022 - 16:33

Η Άρτα πανηγύρισε την Παναγία Φανερωμένη

Διαδώστε:
Η Άρτα πανηγύρισε την Παναγία Φανερωμένη

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Πνεύματος στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης, στην πόλη της Άρτας, τελέσθηκε Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Άρτης κ. Ιγνατίου και συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Στο πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος πρώην Άρτης κ. Ιγνάτιος, ευχήθηκε «αγιοπνευματική ζωή με ταπείνωση, απλότητα και αγάπη».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων