21/05/2021 21/05/2021 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (παρεκκλήσιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου), στην πόλη της Άρτας, λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος το πρωί της Παρασκευής 21 Μαΐου 2021 Ο Σεπτός Ποιμενάρχης στο κήρυγμα του τόνισε, ότι «χρειάζεται μεγαλείο ψυχής για την αποδοχή της κλήσης του Θεού». Την Πέμπτη 20...
21 Μαΐου, 2021 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2021 - 20:43

Η Άρτα πανηγύρισε τους Ισαποστόλους

Διαδώστε:
Η Άρτα πανηγύρισε τους Ισαποστόλους

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (παρεκκλήσιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου), στην πόλη της Άρτας, λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος το πρωί της Παρασκευής 21 Μαΐου 2021

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης στο κήρυγμα του τόνισε, ότι «χρειάζεται μεγαλείο ψυχής για την αποδοχή της κλήσης του Θεού».

Την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021, το απόγευμα, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λουτροτόπου Άρτης, τελέστηκε Μέγας Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Στο πέρας του Εσπερινού, τελέστηκε η Αρτοκλασία στα προπύλαια του Ιερού Ναού. Στο κήρυγμα του, ο Σεβασμιώτατος τόνισε, ότι «μέγας καθίσταται όποιος στηρίζεται στην δύναμη του Σταυρού».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων