28/10/2020 28/10/2020 Την Τετάρτη 28η Οκτωβρίου 2020, το πρωΐ, στην πλατεία Αγίου Δημητρίου Άρτης, μπροστά στο Ηρώο, εψάλη Επιμνημόσυνος Δέησις, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, από εκπροσώπους Αρχών και Φορέων, τηρηθέντων των προβλεπομένων, για την αντιμετώπιση της πανδημίας, μέτρων. Προηγήθηκε Δοξολογία, για την Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ», από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης...
28 Οκτωβρίου, 2020 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2020 - 12:52

Η Άρτα τίμησε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Διαδώστε:
Η Άρτα τίμησε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Την Τετάρτη 28η Οκτωβρίου 2020, το πρωΐ, στην πλατεία Αγίου Δημητρίου Άρτης, μπροστά στο Ηρώο, εψάλη Επιμνημόσυνος Δέησις, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων, από εκπροσώπους Αρχών και Φορέων, τηρηθέντων των προβλεπομένων, για την αντιμετώπιση της πανδημίας, μέτρων.

Προηγήθηκε Δοξολογία, για την Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ», από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, στην οποία, εφέτος, λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, δεν παρέστησαν εκπροσώποι των Αρχών και Φορέων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων