05/03/2023 05/03/2023 Την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 5 Μαρτίου 2023, το πρωΐ, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Άρτα, λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος. Επίσης, λιτανεύθησαν, κατά το Τυπικό, οι Ιερές Εικόνες. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, τελέσθηκε κατ’ έθος, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου, επιμνημόσυνη Δέηση, υπέρ αναπαύσεως των Ευεργετών της πόλεως Άρτης, της Μητροπόλεως...
05 Μαρτίου, 2023 - 13:44
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2023 - 13:50

Η λιτάνευση των ιερών εικόνων στην Άρτα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η λιτάνευση των ιερών εικόνων στην Άρτα (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 5 Μαρτίου 2023, το πρωΐ, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Άρτα, λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.

Επίσης, λιτανεύθησαν, κατά το Τυπικό, οι Ιερές Εικόνες.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, τελέσθηκε κατ’ έθος, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου, επιμνημόσυνη Δέηση, υπέρ αναπαύσεως των Ευεργετών της πόλεως Άρτης, της Μητροπόλεως Άρτης και των ευαγών Ιδρυμάτων. Επίσης, μνημονεύθηκαν τα θύματα του προσφάτου τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων