08/05/2021 08/05/2021 Το Σάββατο της Διακαινησίμου, 8 Μαΐου 2021, το πρωί, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος. Επειδή, κατά την περίοδο της πανδημίας, για υγειονομικούς λόγους, δεν ανοίγει το παρακείμενο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Ιερός Ναός...
08 Μαΐου, 2021 - 19:10
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2021 - 18:52

Η Μητρόπολη Άρτης πανηγύρισε τον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Άρτης πανηγύρισε τον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο

Το Σάββατο της Διακαινησίμου, 8 Μαΐου 2021, το πρωί, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.

Επειδή, κατά την περίοδο της πανδημίας, για υγειονομικούς λόγους, δεν ανοίγει το παρακείμενο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Ιερός Ναός του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, αποτελεί σημαντικό πυρήνα πνευματικού Έργου, για την Τοπική Εκκλησία, αυτό το διάστημα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων