05/02/2021 05/02/2021 Το Γηροκομείο Άρτας είναι κληροδότημα και υπάγεται κληροδοτημάτων του Υπουργείου Οικονομικών. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος που αποτελείται από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης (Πρόεδρος Δ.Σ.), τον Δήμαρχο Αρταίων, τον Πρόεδρο Πρωτοδικών και τα τέσσερα μέλη του (που ορίζονται κάθε δύο χρόνια) ανακοίνωσε προς ενημέρωση τα παρακάτω: Σύμφωνα με την επίσημη ενημέφωση, κατά το χρονικό αυτό...
05 Φεβρουαρίου, 2021 - 15:14
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2021 - 15:17

Καμία απόλυση προσωπικού στο Γηροκομείο Άρτας

Διαδώστε:
Καμία απόλυση προσωπικού στο Γηροκομείο Άρτας

Το Γηροκομείο Άρτας είναι κληροδότημα και υπάγεται κληροδοτημάτων του Υπουργείου Οικονομικών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος που αποτελείται από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης (Πρόεδρος Δ.Σ.), τον Δήμαρχο Αρταίων, τον Πρόεδρο Πρωτοδικών και τα τέσσερα μέλη του (που ορίζονται κάθε δύο χρόνια) ανακοίνωσε προς ενημέρωση τα παρακάτω:

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέφωση, κατά το χρονικό αυτό διάστημα δεν έχει γίνει καμία απόλυση προσωπικού παρά μόνο συνταξιοδοτήσεις και δεκαέξι (16) νέες προσλήψεις έως 31/12/2020.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων