09/01/2022 09/01/2022 Στην Ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Φωτεινό Άρτης, ιερούργησε σήμερα, Κυριακή μετά τα Φώτα,9 Ιανουαρίου 2022, το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος. Ο Σεπτός Ποιμενάρχης, στο κήρυγμά του, τόνισε, ότι «υπακούοντας στην Εκκλησία βιώνουμε την Βασιλεία των Ουρανών». Στο πέρας της Θείας Λειτουργίας, ευλογήθηκε η Βασιλόπιτα του Συλλόγου Γυναικών Φωτεινού και ο Σύλλογος...
09 Ιανουαρίου, 2022 - 15:19
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2022 - 15:25

Κυριακή μετά τα Φώτα στην Ενορία Φωτεινού Άρτης

Διαδώστε:
Κυριακή μετά τα Φώτα στην Ενορία Φωτεινού Άρτης

Στην Ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Φωτεινό Άρτης, ιερούργησε σήμερα, Κυριακή μετά τα Φώτα,9 Ιανουαρίου 2022, το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης, στο κήρυγμά του, τόνισε, ότι «υπακούοντας στην Εκκλησία βιώνουμε την Βασιλεία των Ουρανών».

Στο πέρας της Θείας Λειτουργίας, ευλογήθηκε η Βασιλόπιτα του Συλλόγου Γυναικών Φωτεινού και ο Σύλλογος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Εφημέριο της Ενορίας, Αιδεσιμώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωάννη Βορύλλα, ευγνωμοσύνης ένεκεν για την τριακονταετή προσφορά του στην κοινωνία της περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων