17/11/2019 17/11/2019 “Ο άνθρωπος πρέπει να φροντίζει για την ουσία του και όχι για την περιουσία του. Δηλαδή, να φροντίζει γι’ αυτό που είναι και όχι γι’ αυτά που έχει” τόνισε στο κήρυγμα του από τον Ενοριακό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλεντίνης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος. Ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε...
17 Νοεμβρίου, 2019 - 13:04

“Ο άνθρωπος πρέπει να φροντίζει για την ουσία του και όχι την περιουσία του”

Διαδώστε:
“Ο άνθρωπος πρέπει να φροντίζει για την ουσία του και όχι την περιουσία του”

“Ο άνθρωπος πρέπει να φροντίζει για την ουσία του και όχι για την περιουσία του. Δηλαδή, να φροντίζει γι’ αυτό που είναι και όχι γι’ αυτά που έχει” τόνισε στο κήρυγμα του από τον Ενοριακό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλεντίνης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.

Ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε σήμερα και στη συνέχεια τέλεσε το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του αειμνήστου προεφημερίου της Ενορίας Κάτω Καλεντίνης, Ιερέως Ευαγγέλου Καραντζιά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων