09/09/2020 09/09/2020 Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020, το πρωΐ, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο επισκέφθηκε στο Επισκοπείο, ο Αρτινός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αντώνης Νικοπολίδης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας κ. Ευάγγελο Χαρμπή, καθώς και από υπευθύνους των Ακαδημιών του Ολυμπιακού. Συζητήθηκε η αξία του υγιούς αθλητικού πνεύματος, καθώς και η αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων...
09 Σεπτεμβρίου, 2020 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 09/09/2020 - 11:22

Ο Αντώνης Νικοπολίδης πήρε την ευχή του Μητροπολίτη Άρτης

Διαδώστε:
Ο Αντώνης Νικοπολίδης πήρε την ευχή του Μητροπολίτη Άρτης

Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020, το πρωΐ, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο επισκέφθηκε στο Επισκοπείο, ο Αρτινός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αντώνης Νικοπολίδης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας κ. Ευάγγελο Χαρμπή, καθώς και από υπευθύνους των Ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Συζητήθηκε η αξία του υγιούς αθλητικού πνεύματος, καθώς και η αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων