08/05/2021 08/05/2021 Την Παρασκευή 7 Μαΐου 2021, το απόγευμα, στον Πανηγυρίζοντα Ιερό ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, τελέσθη Μέγας Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Ο Σεβασμιώτατος στο πέρας του Εσπερινού, συνεχάρη τους νέους στην ηλικία Ιεροψάλτες, οι οποίοι στελέχωσαν το αναλόγιο, ευχόμενος το Πνευματικό Κέντρο της...
08 Μαΐου, 2021 - 11:05
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2021 - 10:39

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ναό του Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Άρτης

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ναό του Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Άρτης

Την Παρασκευή 7 Μαΐου 2021, το απόγευμα, στον Πανηγυρίζοντα Ιερό ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, τελέσθη Μέγας Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Ο Σεβασμιώτατος στο πέρας του Εσπερινού, συνεχάρη τους νέους στην ηλικία Ιεροψάλτες, οι οποίοι στελέχωσαν το αναλόγιο, ευχόμενος το Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως να αποτελεί πάντα, τον πνευματικό πυρήνα της Τοπικής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων