21/07/2020 21/07/2020 Την Τίμια Κάρα του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Ραδοβισδίου του Θαυματουργού προσκύνησαν οι πιστοί στην Ιερά Πανήγυρη του Αγίου στην Ενορία Βελεντζικού Άρτης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωΐ, Τρίτη 21 Ιουλίου 2020, όπου λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος. Ιερείς και ευσεβείς Χριστιανοί έλαβαν μέρος στην Θεία Λειτουργία προς τιμήν του στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό....
21 Ιουλίου, 2020 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2020 - 19:11

Πανήγυρις Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Ραδοβισδίου στην Άρτα

Διαδώστε:
Πανήγυρις Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Ραδοβισδίου στην Άρτα

Την Τίμια Κάρα του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Ραδοβισδίου του Θαυματουργού προσκύνησαν οι πιστοί στην Ιερά Πανήγυρη του Αγίου στην Ενορία Βελεντζικού Άρτης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωΐ, Τρίτη 21 Ιουλίου 2020, όπου λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.

Ιερείς και ευσεβείς Χριστιανοί έλαβαν μέρος στην Θεία Λειτουργία προς τιμήν του στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό. Τον Θείο λόγο, κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος Γιάννης, ο οποίος τόνισε, ότι η ταπεινή διακονία είναι ο μοναδικός τρόπος αληθινής ζωής.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ευχήθηκε στους πιστούς, να εμπνέονται πάντα από το παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς του Αγίου Παρθενίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων