12/10/2021 12/10/2021 Την 24η επέτειο της Μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μαξίμου του Γραικού τιμά η Ιερά Μητρόπολη Άρτης. Χθες το απόγευμα, Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός, στον φερώνυμο Ναό του Αγίου στην Άρτα, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου και συγχοροστατούντος του Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλινίκου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου...
12 Οκτωβρίου, 2021 - 9:29
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2021 - 9:38

Σιατίστης από Άρτα: Χρειαζόμαστε μορφές σαν τον Άγιο Μάξιμο

Διαδώστε:
Σιατίστης από Άρτα: Χρειαζόμαστε μορφές σαν τον Άγιο Μάξιμο

Την 24η επέτειο της Μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μαξίμου του Γραικού τιμά η Ιερά Μητρόπολη Άρτης.

Χθες το απόγευμα, Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός, στον φερώνυμο Ναό του Αγίου στην Άρτα, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου και συγχοροστατούντος του Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλινίκου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, στο κήρυγμά του, αναφέρθηκε στο αγωνιστικό φρόνημα του τιμωμένου Αγίου και τόνισε την ανάγκη τέτοιων μορφών και στις μέρες μας, ως κινητήριο δύναμη για έξοδο από την παρακμή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων