16/09/2021 16/09/2021 Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021, το πρωΐ, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Καναδά κ. Σωτήριος, ευρισκόμενος στην ιδιαιτέρα του πατρίδα, την Άρτα, επεσκέφθη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο, στο Επισκοπείο. Οι δύο Ιεράρχες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν περί πνευματικών και κοινωνικών ζητημάτων. Ο Μητροπολίτης Άρτης εξέφρασε για μια ακόμη φορά την ευγνωμοσύνη της Τοπικής Εκκλησίας...
16 Σεπτεμβρίου, 2021 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2021 - 11:48

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του ο Αρχιεπίσκοπος Καναδά

Διαδώστε:
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του ο Αρχιεπίσκοπος Καναδά

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021, το πρωΐ, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Καναδά κ. Σωτήριος, ευρισκόμενος στην ιδιαιτέρα του πατρίδα, την Άρτα, επεσκέφθη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο, στο Επισκοπείο.

Οι δύο Ιεράρχες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν περί πνευματικών και κοινωνικών ζητημάτων. Ο Μητροπολίτης Άρτης εξέφρασε για μια ακόμη φορά την ευγνωμοσύνη της Τοπικής Εκκλησίας της Άρτης προς τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Καναδά κ. Σωτήριο για την διαρκή συμπαράσταση και συνδρομή του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων