25/11/2022 25/11/2022 Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, η Ιερά Μητρόπολη Άρτης απευθύνει κάλεσμα προσφοράς για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τη βοήθεια οικογενειών και ανθρώπων με βιοποριστικά προβλήματα. Η συγκέντρωση τροφίμων θα ξεκινήσει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Αγίου Δημητρίου στην...
25 Νοεμβρίου, 2022 - 13:52
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2022 - 13:26

Συγκέντρωση τροφίμων και Ειδών πρώτης ανάγκης από τη Μητρόπολη Άρτης

Διαδώστε:
Συγκέντρωση τροφίμων και Ειδών πρώτης ανάγκης από τη Μητρόπολη Άρτης

Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, η Ιερά Μητρόπολη Άρτης απευθύνει κάλεσμα προσφοράς για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τη βοήθεια οικογενειών και ανθρώπων με βιοποριστικά προβλήματα. Η συγκέντρωση τροφίμων θα ξεκινήσει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Αγίου Δημητρίου στην Άρτα και στην Τράπεζα Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ» 

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης Άρτης:

“Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης λειτουργεί την Τράπεζα Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ», μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, να προμηθεύονται δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Με απλό και αθόρυβο τρόπο, η Τοπική Εκκλησία ασκεί την ιερά αποστολή της φιλανθρωπίας, της θυσιαστικής αγάπης και προσφοράς, προς τους πάσχοντες και δοκιμαζομένους αδελφούς μας, με τα Ιδρύματα, τα Φιλόπτωχα Ταμεία της αγάπης, με την κοινή προσπάθεια των Κληρικών και των πιστών.

Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, απαιτείται πιο εντατική και συντονισμένη προσπάθεια, για να βοηθηθούν περισσότεροι συνάνθρωποί μας. Από το κάλεσμα αυτό, της Τοπικής Εκκλησίας μας, δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς.

Όλοι μπορούμε, να συμβάλουμε στην συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας (όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, λάδι, γάλα) και ειδών καθαριότητας, που θα γίνει από την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 έως και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας Αγίου Δημητρίου Άρτης, επί της οδού Σκουφά 91-93 (ώρες 9:30 έως 12:00 μ. & 5:30 έως 6:30 μ.μ. ) και στην Τράπεζα Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ», επί της οδού Στρατηγού Κατσιμήτρου 4 στην περιοχή Τρίγωνο (ώρες 9:30 έως 12:00 μ. & 5:30 έως 6:30 μ.μ.).

Επίσης, όποιος διευκολύνεται, μπορεί να παραδώσει την προσφορά του στον Εφημέριο της Ενορίας του, ο οποίος θα παραδώσει στην «ΚΑΤΑΦΥΓΗ».

Για χρηματικές προσφορές, ο Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού:
6622-104248-007 Τράπεζα Πειραιώς

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων