23/09/2021 23/09/2021 Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος θεμελίωσε Κοιμητηριακό Ναό επ’ ονόματι της Αναλήψεως του Κυρίου, ανεγερθησόμενο στο νέο Δημοτικό Κοιμητήριο της Άρτας (στην περιοχή Αγίων Αναργύρων). Ο Ποιμενάρχης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη για την πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, να ανεγερθεί ο Κοιμητηριακός Ναός της Αναλήψεως...
23 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:02
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2021 - 13:03

Θεμελίωση Κοιμητηριακού Ναού από τον Μητροπολίτη Άρτης

Διαδώστε:
Θεμελίωση Κοιμητηριακού Ναού από τον Μητροπολίτη Άρτης

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος θεμελίωσε Κοιμητηριακό Ναό επ’ ονόματι της Αναλήψεως του Κυρίου, ανεγερθησόμενο στο νέο Δημοτικό Κοιμητήριο της Άρτας (στην περιοχή Αγίων Αναργύρων).

Ο Ποιμενάρχης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννη για την πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, να ανεγερθεί ο Κοιμητηριακός Ναός της Αναλήψεως του Κυρίου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι θρησκευτικές ανάγκες των πιστών της Τοπικής Εκκλησίας της Άρτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων