22/07/2020 22/07/2020 Την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, το πρωΐ, στον Ναΐσκο της Αγίας Μάρτυρος Σοφίας, των Κατασκηνώσεων θηλέων της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, επί τη μνήμη της Αγίας ενδόξου Μαρίας της Μαγδαληνής. Έψαλαν φοιτητές, οι οποίοι φιλοξενούνται στην Κατασκήνωση του Συλλόγου Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως «Ο Μέγας Βασίλειος», του Άνω Αθαμανίου Άρτας....
22 Ιουλίου, 2020 - 18:02
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2020 - 18:08

Τίμησαν την Αγία Μαρία την Μαγδαληνή στο Αθαμάνιο Άρτης

Διαδώστε:
Τίμησαν την Αγία Μαρία την Μαγδαληνή στο Αθαμάνιο Άρτης

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020, το πρωΐ, στον Ναΐσκο της Αγίας Μάρτυρος Σοφίας, των Κατασκηνώσεων θηλέων της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, επί τη μνήμη της Αγίας ενδόξου Μαρίας της Μαγδαληνής.

Έψαλαν φοιτητές, οι οποίοι φιλοξενούνται στην Κατασκήνωση του Συλλόγου Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως «Ο Μέγας Βασίλειος», του Άνω Αθαμανίου Άρτας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας έγινε λιτανεία, στους χώρους της Κατασκήνωσης, της Ιεράς Εικόνας και του Τιμίου Λειψάνου της Αγίας Μαγδαληνής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων