15/03/2019 15/03/2019 Σήμερα το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, της πόλεως Άρτης, στην Ακολουθία των Α΄  Χαιρετισμών, προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος. Ο Σεβασμιώτατος, στο Κήρυγμά του, αναλύοντας την φράση «χαίρε θνητών προς Θεόν παρρησία», ετόνισε, ότι η καθαρότητα της Θεοτόκου, την καθιστά μεσίτρια των ανθρώπων προς τον Θεό. «Εάν η...
15 Μαρτίου, 2019 - 22:56

“Χαίρε θνητών προς Θεόν παρρησία”

Διαδώστε:
“Χαίρε θνητών προς Θεόν παρρησία”

Σήμερα το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, της πόλεως Άρτης, στην Ακολουθία των Α΄  Χαιρετισμών, προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.

Ο Σεβασμιώτατος, στο Κήρυγμά του, αναλύοντας την φράση «χαίρε θνητών προς Θεόν παρρησία», ετόνισε, ότι η καθαρότητα της Θεοτόκου, την καθιστά μεσίτρια των ανθρώπων προς τον Θεό. «Εάν η καρδία ημών μη καταγιγνώσκη ημών, παρρησίαν έχομεν προς τον Θεόν και ό εάν αιτώμεν λαμβάνομεν παρ΄ Αυτού» κατέληξε ο Σεβασμιώτατος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων