07/02/2023 07/02/2023 Την ερχόμενη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η Α’ Σύναξη των Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καινουρίου και ώρα 17:00’ θα τελεσθεί η ακολουθία του Εσπερινού χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού, ο οποίος θα ευλογήσει και την αρτοκλασία υπέρ υγείας των Ιεροψαλτών και...
07 Φεβρουαρίου, 2023 - 9:30
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2023 - 10:04

Α’ Σύναξη Ιεροψαλτών της Ι.Μ Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Διαδώστε:
Α’ Σύναξη Ιεροψαλτών της Ι.Μ Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Την ερχόμενη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η Α’ Σύναξη των Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καινουρίου και ώρα 17:00’ θα τελεσθεί η ακολουθία του Εσπερινού χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού, ο οποίος θα ευλογήσει και την αρτοκλασία υπέρ υγείας των Ιεροψαλτών και των οικογενειών τους. Τα αναλόγια θα πλαισιώσουν Ιεροψάλτες της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος θα ευλογήσει την βασιλόπιτα του Συλλόγου Ιεροψαλτών Αγρινίου «Άνθιμος ο Αρχιδιάκονος» και θα μιλήσει επίκαιρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων