30/06/2022 30/06/2022 Με τη συμπλήρωση έξι μηνών από την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Κοσμά, την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του. Των ιερών ακολουθιών θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως, Μητροπολίτης...
30 Ιουνίου, 2022 - 8:17
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2022 - 8:22

Εξάμηνο μνημόσυνο μακαριστού Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Κοσμά

Διαδώστε:
Εξάμηνο μνημόσυνο μακαριστού Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Κοσμά

Με τη συμπλήρωση έξι μηνών από την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Κοσμά, την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του.

Των ιερών ακολουθιών θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως, Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, ενώ την ίδια ημέρα στους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως θα τελεσθεί ιερό μνημόσυνο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κοσμά.

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας προσκαλεί τον ευσεβή λαό να συμμετάσχει στο ιερό Μνημόσυνο της ενορίας του και να προσευχηθεί υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού πνευματικού Πατρός και Ποιμενάρχου του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων