17/11/2022 17/11/2022 Επίσκεψη στον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου πραγματοποίησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την άρτια οργάνωση της υποδοχής και της Ενθρόνισής του στο Αγρίνιο και συζήτησε μαζί του θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Εξέφρασε την επιθυμία να υπάρχει στενή συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως με τον Δήμο...
17 Νοεμβρίου, 2022 - 12:58
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2022 - 13:13

Επίσκεψη Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας στον Δήμαρχο Αγρινίου

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας στον Δήμαρχο Αγρινίου

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου πραγματοποίησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την άρτια οργάνωση της υποδοχής και της Ενθρόνισής του στο Αγρίνιο και συζήτησε μαζί του θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Εξέφρασε την επιθυμία να υπάρχει στενή συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως με τον Δήμο Αγρινίου, με σκοπό την ανάπτυξη κοινών δράσεων για την στήριξη του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων