23/03/2023 23/03/2023 Τον Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Κωνσταντίνο Λύρο δέχθηκε σήμερα, Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου. Κατά τη συζήτηση που διεξήχθη σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε τον Μητροπολίτη για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των Εορτών Εξόδου που...
23 Μαρτίου, 2023 - 11:39
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2023 - 11:46

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Διαδώστε:
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Τον Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Κωνσταντίνο Λύρο δέχθηκε σήμερα, Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.

Κατά τη συζήτηση που διεξήχθη σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε τον Μητροπολίτη για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των Εορτών Εξόδου που αρχίζουν την 25η Μαρτίου και θα κορυφωθούν την Κυριακή των Βαΐων.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την χαρά του, που για πρώτη φορά θα συμμετάσχει στις Εορτές Εξόδου και θα προεξάρχει των ιερών ακολουθιών, ως ο Ποιμενάρχης της Ιεράς Πόλεως. Ανέφερε στον κ. Λύρο, ότι θα παραστεί σε όλες τις εκδηλώσεις των Εορτών Εξόδου, που αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να αναβαπτιστούν στο φρόνημα των Ελευθέρων Πολιορκημένων και στις αξίες της ελευθερίας, της πίστεως και της φιλοπατρίας για τις οποίες αυτοί αγωνίσθηκαν και θυσιάσθηκαν.

Επίσης συζήτησαν θέματα που αφορούν στην καλύτερη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως και του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων