29/06/2022 29/06/2022 Με τον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος γιόρτασε το Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας τον προστάτη και Πολιούχο του, Απόστολο Παύλο, χθες το απόγευμα. Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, τοποτηρητής της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας & Ακαρνανίας, κ.κ. Ιερόθεος.  Πλήθος πιστών από το Μενίδι και τις γύρω περιοχές και οικισμούς (Κομπότι,...
29 Ιουνίου, 2022 - 10:31
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2022 - 10:37

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας για τη γιορτή του Πολιούχου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας για τη γιορτή του Πολιούχου

Με τον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος γιόρτασε το Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας τον προστάτη και Πολιούχο του, Απόστολο Παύλο, χθες το απόγευμα. Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, τοποτηρητής της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας & Ακαρνανίας, κ.κ. Ιερόθεος. 

Πλήθος πιστών από το Μενίδι και τις γύρω περιοχές και οικισμούς (Κομπότι, Συκούλα, Φλωριάδα κλπ) παρακολούθησαν την ακολουθία. Παρευρέθηκε, επίσης, αντιπροσωπεία από τον Δήμο Αμφιλοχίας με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Γ. Κατσούλα.

Για πρώτη φορά μετά το 2019 (λόγω κορωνοϊού) έγινε και Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αποστόλου Παύλου στους δρόμους του Μενιδίου.

Πηγή: sociologyalert.blogspot.com

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων