02/02/2022 03/02/2022 Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου, θα τελεσθεί η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Κοσμά. Επίσης, την ίδια ημέρα στους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως θα τελεσθεί ιερό μνημόσυνο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κοσμά. Η...
02 Φεβρουαρίου, 2022 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2022 - 17:12

Την Κυριακή 6/2 το 40ήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Αιτωλίας Κοσμά

Διαδώστε:
Την Κυριακή 6/2 το 40ήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Αιτωλίας Κοσμά

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου, θα τελεσθεί η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Κοσμά.

Επίσης, την ίδια ημέρα στους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως θα τελεσθεί ιερό μνημόσυνο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Κοσμά.

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας απευθύνει πρόσκληση προς τον ευσεβή λαό της να συμμετάσχει στο ιερό Μνημόσυνο της ενορίας του και να προσευχηθεί υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού πνευματικού Πατρός και Ποιμενάρχου του.

Σε όλους τους Ιερούς Ναούς θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων