06/02/2020 06/02/2020 Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι την προσεχή Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00’ θα πραγματοποιηθεί η μηνιαία σύναξη της Διακονίας Στηρίξεως Γυναικών «Παναγία η Παραμυθία», στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Αγρινίου (Δημ. Μακρή 34). Ομιλήτρια θα είναι η κα Ουρανία Σταθοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου...
06 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:34
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2020 - 14:20

“Υιοθεσία: Ένα γεγονός ανιδιοτελούς αγάπης»

Διαδώστε:
“Υιοθεσία: Ένα γεγονός ανιδιοτελούς αγάπης»

Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι την προσεχή Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00’ θα πραγματοποιηθεί η μηνιαία σύναξη της Διακονίας Στηρίξεως Γυναικών «Παναγία η Παραμυθία», στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Αγρινίου (Δημ. Μακρή 34).

Ομιλήτρια θα είναι η κα Ουρανία Σταθοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η οποία θα αναπτύξει το θέμα: «Η μητέρα της καρδιάς. Μητρότητα – Υιοθεσία: Ένα γεγονός ανιδιοτελούς αγάπης».

Θα ακολουθήσει διάλογος επί του θέματος.
Η κα Ουρανία Σταθοπούλου γεννήθηκε στο Αγρίνιο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης – Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής των Αθηνών και της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, με ειδικότητα στη Χαρακτική. Από το 2002, διδάσκει χαρακτική στο Τμήμα Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Σήμερα βρίσκεται στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή. Έχει πραγματοποιήσει πολλές ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει και σε ομαδικές εκθέσεις στα Ιωάννινα, στην Αθήνα, στο Αγρίνιο και αλλού. Επίσης έχει δώσει διαλέξεις πάνω σε θέματα που αφορούν την Τέχνη αλλά και την ζωή, στο Πανεπιστήμιο, σε σχολεία και σε άλλους φορείς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων