05/01/2022 05/01/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως θα τελέσει τον καθιερωμένο Αγιασμό των υδάτων και την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της πόλης στις 11πμ, αύριο Πέμπτη 6 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητρόπολης, δεν θα πραγματοποιηθεί πομπή και λιτανεία, και οι χριστιανοί αυτοβούλως μπορούν να παραβρεθούν στο λιμάνι τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα και γίνεται...
05 Ιανουαρίου, 2022 - 18:41
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2022 - 18:20

Αγιασμός των υδάτων στο λιμάνι της Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Αγιασμός των υδάτων στο λιμάνι της Αλεξανδρουπόλεως

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως θα τελέσει τον καθιερωμένο Αγιασμό των υδάτων και την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι της πόλης στις 11πμ, αύριο Πέμπτη 6 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητρόπολης, δεν θα πραγματοποιηθεί πομπή και λιτανεία, και οι χριστιανοί αυτοβούλως μπορούν να παραβρεθούν στο λιμάνι τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα και γίνεται έκκληση να φορούν διπλή μάσκα ή μάσκα υψηλής προστασίας ΚΝ95.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων