07/04/2020 07/04/2020 H Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως ενημερώνει το τοπικό ευσεβές πλήρωμα ότι στο Παρεκκλήσιο του Νοσοκομείου τελείται καθημερινά από τους ιερείς η Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο υπέρ των νοσηλευομένων, των συγγενών τους, των ιατρών, των νοσηλευτών/τριών και του προσωπικού με ειδική ευχή και δέηση για την εξάλειψη του κορωνοϊού. Επίσης, στα δύο Ιδρύματά της Μητροπόλεως, όπου...
07 Απριλίου, 2020 - 21:35
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2020 - 21:39

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Παρακλήσεις προς την Παναγία στο Νοσοκομείο

Διαδώστε:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Παρακλήσεις προς την Παναγία στο Νοσοκομείο

H Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως ενημερώνει το τοπικό ευσεβές πλήρωμα ότι στο Παρεκκλήσιο του Νοσοκομείου τελείται καθημερινά από τους ιερείς η Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο υπέρ των νοσηλευομένων, των συγγενών τους, των ιατρών, των νοσηλευτών/τριών και του προσωπικού με ειδική ευχή και δέηση για την εξάλειψη του κορωνοϊού.

Επίσης, στα δύο Ιδρύματά της Μητροπόλεως, όπου φιλοξενούνται 200 τρόφιμοι και ασθενείς, τελείται Ευχέλαιο, αλλά και Παράκληση για την στήριξη των τροφίμων και του προσωπικού.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων