11/07/2019 11/07/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως ανακοινώνει ότι όλα τα παιδιά στις Κατασκηνώσεις “Ουρανούπολη” στη Μάκρη είναι ασφαλή από τη ισχυρή καταιγίδα και χαλαζόπτωση που έπληξε χθες την περιοχή της Μάκρης και των Δικέλλων. Η κατασκήνωση θα συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία της καθώς δεν υπήρξαν καταστροφές στις εγκαταστάσεις. Το τηλέφωνο της Κατασκήνωσης 25510-71191 είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας...
11 Ιουλίου, 2019 - 10:14

Ασφαλή τα παιδιά στην Κατασκήνωση “Ουρανούπολη” Μάκρης

Διαδώστε:
Ασφαλή τα παιδιά στην Κατασκήνωση “Ουρανούπολη” Μάκρης

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως ανακοινώνει ότι όλα τα παιδιά στις Κατασκηνώσεις “Ουρανούπολη” στη Μάκρη είναι ασφαλή από τη ισχυρή καταιγίδα και χαλαζόπτωση που έπληξε χθες την περιοχή της Μάκρης και των Δικέλλων.

Η κατασκήνωση θα συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία της καθώς δεν υπήρξαν καταστροφές στις εγκαταστάσεις. Το τηλέφωνο της Κατασκήνωσης 25510-71191 είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης στο δίκτυο του ΟΤΕ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων