18/06/2020 18/06/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τα Supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» διένειμαν σε 100 άπορες οικογένειες της Αλεξανδρούπολης δέματα με τρόφιμα. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος εξέφρασε για μία ακόμη φορά την ευγνωμοσύνη του προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, καθώς η βοήθεια και η συνδρομή...
18 Ιουνίου, 2020 - 18:12
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2020 - 17:48

Δέματα σε 100 άπορες οικογένειες της Αλεξανδρούπολης

Διαδώστε:
Δέματα σε 100 άπορες οικογένειες της Αλεξανδρούπολης

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τα Supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» διένειμαν σε 100 άπορες οικογένειες της Αλεξανδρούπολης δέματα με τρόφιμα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος εξέφρασε για μία ακόμη φορά την ευγνωμοσύνη του προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, καθώς η βοήθεια και η συνδρομή της ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ και της εταιρίας ΜΑΣΟΥΤΗΣ είναι τεράστιας σημασίας για την ακριτική περιοχή του Έβρου και το έργο που επιτελεί η Μητρόπολη.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων