04/04/2022 04/04/2022 Τον αγιασμό στα εγκαίνια του Μουσείου Προσφοράς της AHEPA, «AHEPA Relief Museum», στην Αλεξανδρούπολη, που βρίσκεται στην οδό Μητροπολίτη Ι. Καβύρη 87, Πρώην ΠΙΚΠΑ τέλεσε το Σάββατο 2 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Άνθιμος. Στα εγκαίνια το παρών έδωσαν, εκτός από τις αρχές του Τόπου μας,ο SUPREME GOVERNOR της AHEPA Jimmy Kokkotas, ο πρώην SUPREME...
04 Απριλίου, 2022 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2022 - 11:41

Εγκαίνια Μουσείου των ΑΧΕΠΑ στην Αλεξανδρούπολη

Διαδώστε:
Εγκαίνια Μουσείου των ΑΧΕΠΑ στην Αλεξανδρούπολη

Τον αγιασμό στα εγκαίνια του Μουσείου Προσφοράς της AHEPA, «AHEPA Relief Museum», στην Αλεξανδρούπολη, που βρίσκεται στην οδό Μητροπολίτη Ι. Καβύρη 87, Πρώην ΠΙΚΠΑ τέλεσε το Σάββατο 2 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Άνθιμος.

Στα εγκαίνια το παρών έδωσαν, εκτός από τις αρχές του Τόπου μας,ο SUPREME GOVERNOR της AHEPA Jimmy Kokkotas, ο πρώην SUPREME GOVERNOR Γιώργος (George) Χωριάτης, συνοδευόμενοι από αξιωματούχους της AHEPA και ο Κυβερνήτης Περιφέρειας Ελλάδος (D25) Κωνσταντίνος Βαρσάμης από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου τα στελέχη της AHEPA επισκέφτηκαν τον Μητροπολίτη στο επισκοπείο, όπου ενημερώθηκαν για την προσφορά και την δράση της ακριτικής Μητρόπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων