02/08/2019 02/08/2019 Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Γ. Καμπά, πραγματοποιήθηκαν στο στρατόπεδο “Πατσούκα” στην Αλεξανδρούπολη τα εγκαίνια των δέκα διαμερισμάτων για Επαγγελματίες Οπλίτες. Τα εγκαίνια, αλλά και τον αγιασμό των διαμερισμάτων, τέλεσε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης, κ. Άνθιμος , ο οποίος τόνισε πως η ανοικοδόμηση αυτών των διαμερισμάτων δείχνει εμπράκτως την φροντίδα, την προστασία και την πρόνοια του...
02 Αυγούστου, 2019 - 22:34

Εγκαινιασμός διαμερισμάτων για ΕΠΟΠ από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Εγκαινιασμός διαμερισμάτων για ΕΠΟΠ από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως

Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Γ. Καμπά, πραγματοποιήθηκαν στο στρατόπεδο “Πατσούκα” στην Αλεξανδρούπολη τα εγκαίνια των δέκα διαμερισμάτων για Επαγγελματίες Οπλίτες. Τα εγκαίνια, αλλά και τον αγιασμό των διαμερισμάτων, τέλεσε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης, κ. Άνθιμος , ο οποίος τόνισε πως η ανοικοδόμηση αυτών των διαμερισμάτων δείχνει εμπράκτως την φροντίδα, την προστασία και την πρόνοια του στρατού για τα παιδιά του.

 

 

ΠΗΓΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων