16/11/2021 16/11/2021 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως σε συνεργασία με την 4η Υ.Π.Ε. και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης για εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού Covid-19 την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021. Ύστερα από την πνευματική προτροπή του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ανθίμου προς τους χριστιανούς της πόλεως, αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και...
16 Νοεμβρίου, 2021 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2021 - 17:10

Εμβολιασμοί στον Μητροπολιτικό Ναό της Αλεξανδρούπολης

Διαδώστε:
Εμβολιασμοί στον Μητροπολιτικό Ναό της Αλεξανδρούπολης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως σε συνεργασία με την 4η Υ.Π.Ε. και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης για εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού Covid-19 την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021.

Ύστερα από την πνευματική προτροπή του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ανθίμου προς τους χριστιανούς της πόλεως, αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και μέχρι το μεσημέρι η κινητή μονάδα εμβολιασμών του Νοσοκομείου που είχε εγκατασταθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεώς, δίπλα στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, πραγματοποίησε εμβολιασμούς πρώτης και τρίτης (αναμνηστικής) δόσης σε 42 πολίτες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων